Victor Osimhen i Hviča Kvarachelia 

 DANIEL ROLAND Afp
TEŠKE OPTUŽBE

Nogometaš godine poludio na agenta: ‘Budalo, ti si jedna sramota, drži usta podalje od mojeg imena!‘

Menadžer suigrača optužio ga je da igra zbog novca, što se slavnom centarforu nikako nije svidjelo
Piše: SNObjavljeno: 11. siječanj 2024. 11:00

Victor Osimhen poludio je na Mamuka Jugelija, agenta svog bliskog suigrača Hviča Kvarachelia, nakon što je neutemeljenim optužbama govorio o njegovoj budućnosti. Naime, Jugeli je bio prilično osuđujuć kada je uspoređivao dvojca iz Napolija, sugerirajući da Osimhena u karijeri više vodi novac nego želja za uspjehom, navodi La Gazzetta Dello Sport.

- Victor Osimhen potpisao je novi ugovor, ali vjerujete li stvarno da će igrati za Napoli cijelu svoju karijeru? Reći ću vam unaprijed, on će sljedećeg ljeta otići u Saudijsku Arabiju - uputio je agent oštru poruku Nigerijcu.

- S druge strane, Kvaracheliji je Napoli podigao plaću, ali Hviča ni za milijardu eura ne bi prihvatio takav transfer. Na primjer, Hviča bi radije igrao za Real Madrid, Bayern München, Barcelonu ili možda Manchester City. Kvarachelia ima drugačije ciljeve i preferencije. On želi biti uspješan i to već postiže. On je među tri najbolja igrača na svijetu - usporedio je Jugeli namjere svog igrača i njegovog suigrača iz Napolija.

Osimhen je na ove osude žestoko reagirao objavom na Instagram Storyju.

"Dragi Mamuka Jugeli, ti si komad prljavštine i sramota. Neugodno mi je zbog tvog smisla za rasuđivanje. Budalo! Drži moje ime podalje od svojih usta!", bijesno je odgovorio napadač Napolija.

Osimhen, koji je s aktualnim talijanskim prvakom u prosincu potpisao novi ugovor do 2026. godine vrijedan 8,6 milijuna funti po sezoni, ljetos je odbio upravo Al-Hilal i goleme saudijske novce, sve da bi ostao u gradu pod Vezuvom. Ne čudi stoga ovakva reakcija jednog od najtraženijih napadača u Europi.

U dresu Napolija Osimhen je prošle sezone zabio 31 gol u svim natjecanjima i tako pomogao Napoliju osvojiti prvi naslov nakon 33 godine. Proglašen je afričkim nogometašem godine te bio osmi u glasovanju za Ballon d‘Or za 2023. Ove sezone nastavio je s dobrim igrama, stoga ne čude konstantne diskusije oko njegove budućnosti i povezivanja s drugim klubovima.

Linker
22. travanj 2024 05:53