Marcelo Brozović još ne zna gdje će nastaviti karijeru

 ALEX NICODIM Nurphoto Via Afp
VELIKI INTERES

Novi klub u utrci za Brozovića: Vatreni odlazi treneru s kojim je igrao najbolji nogomet karijere?

Sapunica oko Brozovića traje već tjednima, a nema naznaka da će se brzo završiti
Piše: SNObjavljeno: 15. studeni 2021. 19:32

Marcelo Brozović jedan je od nogometaša čije se ime najčešće spominje u špekulacijama oko transfera koji bi se mogli dogoditi do početka sljedeće sezone. Razlog je jednostavan - hrvatskom veznjaku aktualni ugovor s Interom istječe u ljeto 2022. godine, a ako ne potpiše novi može već ove zime dogovoriti besplatni transfer s novim klubom.

U Interu se nadaju da će dogovor s Brozovićem postići ovog tjedna kada će se predstavnici milanskog kluba susresti s Brozovićevim ocem koji ga zastupa u pregovorima. No, s obzirom na to da talijanski mediji javljaju da bi Marcelo mogao tražiti veću plaću nego su mu je u Interu spremni dati, moglo bi se dogoditi da on promijeni klub u koji je doša 2015. godine.

Već smo pisali o velikom interesu kojeg PSG ima za Brozovića, talijanski mediji danima pišu i o tome da bi ga Diego Simeone želio u Atleticu iz Madrida, a engleski mediji su ga smještali u Newcastle ili Liverpool. Sada se pojavio novi zainteresirani klub, a to je Tottenham.

Spurse je nedavno preuzeo Antonio Conte, a to je odmah nagnalo engleske medije da krenu s pisanjem o pojačanjima koje bi on mogao dovesti iz Intera kojeg je 52-godišnji trener prošle sezone odveo do naslova prvaka Italije. Goal.com ističe kako ni Conte ne bi imao protiv da dovede nekoga iz redova Nerazzurra, a izgleda da je izbor pao upravo na Brozovića.

Naravno da je razlog taj što bi Brozović mogao doći besplatno, ali Goal ističe i kako je hrvatski veznjak prošle sezone razvio odličan odnos s Conteom koji mu je pomogao, po njihovim riječima, da igra najbolji nogomet u svojoj karijeri. Također se ističe kako mu Inter vjerojatno neće moći platiti ono što će tražiti dok novac za plaće ne bi trebao biti problem za Tottenham.

Sapunica oko Brozovića traje već tjednima, a nema naznaka da će se brzo završiti. Jedno je sigurno - interes za hrvatskog veznjaka ne jenjava.

Linker
26. travanj 2024 22:08