REUTERS/Feline Lim
NESLAVAN POVRATAK NA KLUPU

O MANDŽUKIĆU NI RIJEČI, A ŽALI SE DA MU JE POLA MOMČADI NESPREMNO Teška situacija u Juventusu: BIH zvijezda i sjajni napadač upitni za Ligu prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2019. 00:39

Talijanski nogometni stručnjak Maurizio Sarri vratio se nakon akutne upale pluća na klupu Juventusa, no neće po dobrome pamtiti taj povratak. Juventus je u trećem kolu Serie A na stadionu Artemio Franchi u Firenzi odigrao protiv Fiorentine 0:0, a prije toga je u prva dva kola upisao dvije pobjede.

"Nismo pružili dobru partiju, bila je to dosta komplicirana utakmica. Fiorentina je odigrala dobro, a mi smo još imali i nesreće s ozljedama", izjavio je Sarri za Sky Sport.

"Sa svim tim otegotnim okolnostima možemo biti i sretni da smo izvukli bod. Izgubili smo loptu previše puta, a to je pokazatelj da su igrači psihički potrošeni. Igranje u Firenzi u rano poslijepodne, gdje još praktički traje ljeto, zapravo je iznimno zahtjevno za svakoga. Čini se da se Douglas Costa ozbiljnije ozlijedio, a Pjanić ima problema s mišićem pa ćemo morati napraviti dodatne testove kako bismo utvrdili ozbiljnost situacije. Imali smo pet igrača na Copa Americi i osmoricu na oporavku, tako da je zapravo samo pola momčadi trenutno spremno za cijelu utakmicu. To je jako nezahvalna situacija s kojom se moramo nositi i morat ćemo pričekati dok svi ne dosegnu željenu formu", zaključio je Sarri.

Neigranje hrvatskog napadača Marija Mandžukića nije komentirao.

Juventus će u srijedu u na otvaranju nove sezone Lige prvaka igrati protiv Atletico Madrida na stadionu Wanda Metropolitano.

Linker
05. svibanj 2024 16:30