REUTERS/Max Rossi / REUTERS
NE MANJKA INTERESA

OD HRVATA K HRVATIMA Otpušteni trener ekspresno traži novi klub: Razgovori već održani, opet među Vatrene, dogovor uskoro?

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 11. svibanj 2017. 19:17

Iako je otpušten prije svega nekoliko dana, Stefano Pioli (51) bi brzo mogao dobiti priliku u novom klubu, a radi se o Fiorentini za koju igraju hrvatski reprezentativci Milan Badelj i Nikola Kalinić, kao i bivši član Hajduka Hrvoje Milić, otkrili su talijanski mediji.

Pioli je osvojio samo dva boda u posljednjih 10 utakmica s Interom gdje je, zanimljivo, vodio još dva člana Vatrenih - Marcela Brozovića i Ivana Perišića - pa su mu Hrvati očito neizbježni. Razgovori su već održani, Pioli se našao sa sportskim direktorom Fiorentine Pantaleom Corvinom koji je navodno uvjeren da je 51-godišnjak idealna osoba za ovaj posao.

Milanski klub će novog trenera, inače, potražiti u trolistu Luciano Spalletti koji figurira kao najrealnija meta, a osim njega u kombinacijama su Antonio Conte (Chelsea) i Diego Simeone (Atletico Madrid).

Bologna's coach Stefano Pioli gestures during their Italian Serie A soccer match against AC Milan at the Dall'Ara stadium in Bologna September 1, 2012. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) - RTR37DPM
REUTERS/Alessandro Garofalo
Stefano Pioli

Linker
25. travanj 2024 08:39