Claudio Villa/Getty Images
I DANAS ŽALI ZA NJIM

'ODLUKA MI SE ČINILA APSURDNOM, BIO SAM ZBUNJEN' Bivši predsjednik Intera iskreno komentirao odlazak velike hrvatske zvijezde sa San Sira

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2020. 12:38

Bivši dugogodišnji predsjednik milanskog Intera Massimo Moratti najavio je veliki talijanski derbi između Juventusa i 'Nerazzurra' (Derby d' Italia) koji se danas trebao odigrati pred praznim tribinama u Torinu zbog straha od širenja koronavirusa.

"Ne pamtim nijedan ovakav presedan. Bez gledatelja još je teže predvidjeti kako će se situacija razvijati i kako će momčadi reagirati, ali mislim da ćemo mi iskoristiti ovakvu situaciju", rekao je Moratti za Gazzettu dello Sport. Dakako, ovakve su riječi došle uoči odluke o odgodi derbija za 13. svibnja.

Komentirao je Moratti otvorene neke odluke Intera poput onih da se Maura Icardija, Radju Nainggolana i Ivana Perišića pusti da odu iz kluba. Perišić je tako završio u Bayernu na posudbi, Icardi u PSG-u, a Nainggolan u Cagliariju.

MUNICH, GERMANY - OCTOBER 26: Ivan Perisic of Bayern Munich looks on during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and 1. FC Union Berlin at Allianz Arena on October 26, 2019 in Munich, Germany. (Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images)
Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

"Da budem iskren u to sam vrijeme bio zbunjen i odluke su mi se činile apsurdnima. Isto kao i odluka o dovođenju Romelua Lukakua. Ali ispalo je da su apsolutno ispravne", dodao je Moratti.

Linker
03. svibanj 2024 22:35