Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images
SPORNA BIOGRAFIJA

OGLASILI SE INTER I ICARDI Ovo je konačna odluka o sudbini Perišićevog i Brozovićevog problematičnog suigrača, ostaje kapetan, ali...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2016. 23:24

Argentinski nogometni reprezentativac i igrač talijanskog Intera, Mauro Icardi našao se nedavno na udaru navijača zbog kontroverznih dijelova u svojoj biografiji. Navijači su se pokušali obračunati sa svojim donedavnim ljubimcem, a u čitavu priču umješao se i klub koji je zbog čitave situacije zakazao i sastanak.

Nakon održanog razgovora odlučeno je kako će Icardi ostati kapetan unatoč svemu, ali će snositi određene posljedice i morat će plaititi kaznu zbog kršenja klupskog pravilnika.

- Zadnji dani su posebno tužni za mene. Ali, kao i kod svaje obitelji, pa tako i u Interu događaju se nesuglasice i problemi. Nesporazumi su počeli zbog nekoliko stranica iz moje knjige koje su napisane u trenutku bijesa. Te stranice su napisane u neprimjerenom tonu i zaista se ispričavam svim navijačima koji su se našli u tome. Ipak, mislim da sada svi zajedno moramo gledati naprijed, i ako je moguće vratiti stvari u normalu.

- Zbog toga sam se htio javno ispričati svim navijačima Intera i obećati kako ću učiniti sve da se pojedini dijelovi izbace iz knjige. Prihvaćam odluku kluba, razgovarali smo i sada želimo gledati naprijed, ništa nije veće od Intera. Bit ću pažljiviji u budućnost - rekao je Icardi, a njegove riječi prenijela je službena stranica kluba.

Linker
05. svibanj 2024 22:41