Nikola Vlašić je bio najbolji igrač Torina na utakmici protiv Sampdorije

 CRISTIANO MAZZI/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Cristiano Mazzi/spp/shutterstock Editorial/profimedia
SAMI HVALOSPJEVI

‘On je luksuz za svoj klub, vrhunska klasa!‘ Oduševljenje asom Vatrenih nakon sjajne partije

Još jednom se pokazalo kako je dolazak u Torino bila vrhunska odluka Nikole Vlašića.
Piše: SNObjavljeno: 10. studeni 2022. 07:56

Nikola Vlašić u dobroj formi dočekuje Svjetsko prvenstvo u Kataru. Hrvatski reprezentativac je sinoć bio najbolji igrač Torina u pobjedi 2:0 nad Sampdorijom. Vlašić je upisao gol i asistenciju te oduševio sve talijanske analitičare.

"On je luksuz za Torino. Vrhunska klasa. Igrao je kao lažna ‘devetka‘, odlično surađivao s ofenzivnim veznjacima momčadi, posebno kod gola Radonjića. Ima veliku klasu, zna kako igrati s leđima okrenutim prema golu i distribuirati loptu", napisali su na TuttoMercatoWeb te Juriću dali ocjenu 7,5, najveću na cijeloj utakmici.

La Gazzetta Dello Sport je u naslovu izvještaja utakmice stavila kako je Torino lako došao do pobjede zahvaljujući Vlašiću i Nemanji Radonjiću, a u tekstu se ističe kako je hrvatski nogometaš diktirao tempo igre.

"Vlašić je igrao kao lažna devetka i Jurić mora biti zadovoljan. Postigao je gol i sudjelovao u akciji za drugi, a zadavao je velike probleme protivničkoj obrani koja nije mogla pratiti ritam Torina", piše Gazzetta.

Ivan Jurić na konferenciji za medije nakon utakmice odgovorio je na pitanje je li Vlašić najbolji igrač njegove momčadi.

"To ne znam, ali znam da je on sjajan igrač. On je odličan u defenzivnoj fazi igre, prošli put je odigrao fenomenalnu utakmicu kao vezni igrač, a danas je to napravio igrajući kao napadač. Volim njegov duh, on je odličan igrač", rekao je Jurić koji je bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Ova momčad ne može eksplodirati, mi imamo drukčiji put koji će se tek vidjeti u budućnosti. Sada se moramo stabilizirati i pokušati dalje rasti. Iznimno sam zadovoljan igračima."

Linker
19. travanj 2024 07:23