Helena Seger

 IPA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Ipa/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
ŽENA, MAJKA, KRALJICA...

Ona je ukrotila neuništivog Ibrahimovića: ‘Vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci...‘

Pretpostavlja se da je upravo zbog nje Ibra danas jedan od najbogatijih nogometaša uopće
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2022. 21:10

Veliki, mogli bismo ga nazvati i neuništivim, Zlatan Ibrahimović ovoga ponedjeljka slavi svoj 41. rođendan. Još uvijek je itekako nogometno aktivan, ne razmišlja o tome da nogometu kaže zbogom. Makar, muči ga ozljeda koljena zbog koje je ljetos morao na operaciju. No, ne sumnjamo da će se vratiti i zabiti još koji pogodak u svojoj blistavoj karijeri. Nije ga napustila želja i glad za trofejima, za pogocima i spektakularnim potezima kojima je često znao publiku ostavljati bez daha.

Mnogi se prisjećaju njegovih sjajnih golova koje je zabijao, kako u Milanu tako i u PSG-u, Barceloni, Interu, svugdje gdje bi zaigrao donio bi dio svoje nogometne čarolije. Ali, malo je manje poznata sfera njegova privatnog života, onoga u kojem je već jako dugo sretan s misterioznom Šveđankom, Helenom Seger. Sa svojom životnom partnericom Zlatan ima dva sina - Maximiliana i Vincenta, a njena priča o tome kako je upoznala Ibrahimovića vrlo je zanimljiva.

image

Helena i Zlatan Ibrahimović

FREZZA LA FATA - COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ova je prominentna poduzetnica živi primjer one izreke da je iza svakog uspješnog muškarca uvijek - žena. Segerova se ne voli javno eksponirati, ne objavljuje svakakve fotografije i video-zapise s luksuznih, mondenih destinacija kao što to znaju činiti supruge i partnerice dobrog dijela slavnih nogometaša. Štoviše, i prije nego li će upoznati Zlatana, Helena će već imati karijeru, bit će ostvarena žena.

- Kad sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban nogometaš da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidjelo - otkrila je jednom prilikom Helena.

Tu se dogodila ljubav, a Zlatan je otada do danas postao jedan od najuspješnijih nogometaša... I ne misli stati, tek mu je 41.

Linker
26. travanj 2024 15:47