Zlatan Ibrahimović teško podnosi poraze

 ISABELLA BONOTTO Afp
NIJE DOBRO PODNIO PORAZ

Otkriven nevjerojatan detalj iz Milana: ‘Ibrahimović je tada totalno poludio, skoro je prebio trenera‘

Švedski napadač je nakon jednog poraza totalno poludio i jedva se zaustavio da ne napadne Allegrija.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2021. 12:00

Zlatan Ibrahimović je u siječnju 2020. godine po drugi puta u svojoj karijeri potpisao za Milan. Legendarni švedski napadač oduševljava u redovima talijanskog diva, baš kao što je to radio i u prvom mandatu.

Ta Milan je igrao i od 2010. do 2012. godine kada je najprije bio na posudbi iz Barcelone, a onda ga je Milan i otkupio. Tadašnji direktor kluba Adriano Galiani je talijanskim medijima otkrio kako je Ibra zamalo prebio trenera koji je tada vodio klub Massimiliana Allegrija.

Milan je u ožujku 2012. godine igrao uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Rossoneri su gostovali u Londonu kod Arsenala i izgubili s visokih 3:0, no kako su u prvoj utakmici dobili 4:0 ipak su prošli dalje. Bez obzira na to što im taj poraz nije značio ništa, Ibrahimović je poludio na trenera i njegovu pripremu utakmice.

"Bila je to užasna utakmica. Ušli smo u svlačionicu nakon tog meča, a Ibrahimović je urlao kao lud. Skoro je pretukao Allegrija. NIkada nije bio ni sretan ni zadovoljan, uvijek je htio maksimum", ispričao je Galliani.

Linker
20. travanj 2024 06:59