DENIS LOVROVIC Afp
PRENOSE TALIJANI

Ovako više ne ide, na pomolu totalni remont nogometnog giganta, odlazi čak sedam igrača, a među njima i Hrvat

Čini se da su pred hrvatskim nogometašem posljednji dani u prijestolnici mode
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 22. veljača 2023. 13:49

Aktualni talijanski prvak Milan planira napraviti čistu svlačionice u nadolazećem ljetu prenosi ugledna Gazzetta Dello Sport. Trenutno se nalazi na 4. poziciji, a prvoplasirani Napoli bježi na nedostižnih 18 bodova. Tehnički direktor Paolo Maldini označen je kao krivac zbog neuspješnih kupovina, a isto tako klub je prepun igrača koji uzimaju plaću, a ne pridonose igrama na terenu. Gazetta prenosi kako su sada u klubu odlučili da je najbolje prodati igrače koje Pioli ne koristi. Prema novinama, postoji sedam igrača koji će napustiti Milan na kraju sezone.

image

Gazzetta, Rebić

SCREENSHOT: GAZZETTA DELLO SPORT Screenshot: Gazzetta Dello Sport

Nekima od njih istječu ugovori i Maldini ne namjerava nastaviti s produljenjem: to je slučaj Zlatana Ibrahimovića, koji bi mogao odlučiti objesiti kopačke o klin na kraju sezone, kao i veteran na vratima Ciprian Tatarusanu (37). Nadalje, za igrače kao što su Sergiño Dest i Aster Vranckx, Milan neće iskoristiti pravo otkupa navedeno u njihovom ugovoru o posudbi, a isto vrijedi i za Tiemouéa Bakayoka koji je na posudbi iz londonskog Chelsea. Konačno, Milan će staviti na tržište još tri igrača, našem Anti Rebiću i Fodéa Ballo-Touréu, obojici ugovori istječu 2025., te Yacinea Adlija, vezanog za Milan čak do 2026.

Rebić je nastupio 14 puta u Serie A ove sezone, a većinu je bio ulazak s klupe. Zabio je tri gola i upisao dvije asistencije. Svoje najbolje partije pružao je u dresu Eintracht Frankfurta iz kojega je u Milan stigao 2020. godine, a sada Gazetta navodi da za Rebića postoji interes upravo iz Bundeslige. O zainteresiranom klubu, nisu previše pisali.

Linker
26. travanj 2024 03:15