DAMIR KRAJAC Cropix
BOLNICA U MILANU

Ozljedama desetkovani prvak Italije saznao koliko će biti bez Ante Rebića i vrlo važnog braniča

Milanu od ranije nedostaju Maignan, Ibrahimović, Rade Krunić, Origi, Messias i Florenzi
Piše: SNObjavljeno: 03. siječanj 2023. 13:18

Milan je izgubio 3:0 protiv PSV-a u prijateljskoj utakmici uoči nastavka prvenstva, no aktualni prvak Italije je na tom susretu izgubio i puno više. Ozlijedili su se Fode Ballo-Toure i Ante Rebić, a sada je poznato i koliko ih neće biti na terenu.

Ballo-Toure je dislocirao desno rame i morao je na operaciju koja je prošla dobro, a sada slijedi oporavak koji će trajati barem četiri tjedna. U slićnoj je situaciji i Rebić koji zbog ozljede mišića neće moći nastupati ‘nekoliko tjedana‘, javljaju talijanski mediji.

To je novi težak udarac za Milan koji od ranije muku muči s ozljedama Mikea Maignana, Zlatana Ibrahimovića, Rade Krunića, Divocka Origija, Juniora Messiasa i Alessandra Florenzija.

Tako će Milan morati požuriti s vraćanjem Oliviera Girouda i Thea Hernandeza u akciju. Dvojac je bio u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru, no neće dugo odmarati. Giroud će pak definitivno preskočiti susret sa Salernitanom 4. siječnja, a Stefano Pioli bi zbog toga mogao Charlesa De Ketelaerea gurnuti na poziciju lažne devetke.

Linker
18. travanj 2024 08:17