MARIUS BECKER Dpa Picture-alliance Via Afp
POZNATI NOVI DETALJI

Pada veliki dogovor oko budućnosti Marcela Brozovića!? PSG i dva premierligaša ‘pozorno prate situaciju‘

Spominje se i godišnja plaća, a otkrivena je i navodna želja hrvatskog reprezentativca
Piše: SNObjavljeno: 09. studeni 2021. 16:30

Marcelo Brozović jedna je od najvažnijih karika milanskog Intera, no isto tako i jedan od onih koji još uvijek nisu produžili ugovor. Čitava priča oko Vatrenog i njegove budućnosti u talijanskom velikanu proteže se već nekoliko mjeseci, a danas mediji s "Čizme" javljaju da će uskoro ovome natezanju doći kraj.

Većina talijanskih portala poziva se tako na informacije TuttoSporta iz kojeg su saznali da je konačno poznat datum kada će predstavništvo Intera s jedne i predstavništvo Broza s druge strane sjesti za stol i pokušati zaključiti ovaj posao.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Navodno se radi o nekom terminu uoči utakmice Intera i Napolija koja je na rasporedu 21. studenog u 18.00. Marcelov otac, a ujedno i agent zajedno će sa svojim parterom doći na pregovore s čelnicima Nerazzurra.

Inter, koliko je poznato, hrvatskom reprezentativcu nudi plaću od 5,5 milijuna eura po sezoni, dok Brozov tim pokušava izvući milijun i pol više. Stoga bi, barem tako zaključuju talijanski mediji, dogovor mogao pasti na 6-6,5 milijuna s bonusom.

"PSG pozorno prati situaciju, a istu stvar čine i Newcastle te Tottenham. Ono što je do danas poznato, je to da je on voljan nastaviti svoju avanturu u Milanu", pišu Talijani.

Linker
26. travanj 2024 04:44