Gennaro Gattuso

 MATTEO CHINELLATO Nurphoto Via Afp
VAPAJ SLAVNOG TALIJANA

‘Patio sam u tišini, a mnoge izrečene stvari nisu istinite. Drugačija sam osoba od onakve za kakvu me smatraju‘

Prošlo je više od godinu dana otkako je Gennaro Gattuso nakon samo 23 dana vođenja, napustio Fiorentinu
Piše: HinaObjavljeno: 21. srpanj 2022. 23:46

Sada trener Valencije, dao je intervju za SkySport u kojemu se osvrnuo na prošlu godinu koju je nazvao jako teškom nakon optužbi za rasizam i seksizam.

‘‘Možda sam u krivu što ne govorim da bih se obranio, ali takav sam. Ali bio bih licemjeran kad bih rekao da nisam patio zbog toliko toga što se govori o meni. Patio sam u tišini, moram reći da sam u posljednje vrijeme bio na meti mnogih stvari koje nisu dio moje osobnosti. Na vidjelo su izašle stvari koje nisu istinite, jer su rečenice izrečene prije 15 godina uzete i stavljene u kontekst da izazovu polemiku. Ali ja sam potpuno drugačija osoba od one kakvom me mnogi smatraju", komentirao je Gattuso.

Za rasizam mu se prebacuje slučaj iz 2013. kad kao trener Milana nije podržao Kevina Princa Boatenga, tadašnjeg igrača koji je napustio teren zbog rasističkih povika, a na meti optužba za seksizam našao se nakon što je poručio kako ženama nije mjesto u nogometu.

Izjavio je to nakon što je za pomoćnicu legendarnog Milanovog direktora Adriana Gallianija imenovana Barbara Berlusconi.

Linker
25. travanj 2024 09:46