ANDREAS SOLARO Afp
PROMJENE NA KLUPAMA

Pirlo prekinuo šutnju nakon smjene u Juventusu, Jurić napustio Veronu: ‘Ovakav kraj nisam očekivao...‘

Andrea Pirlo oglasio se nakon smjene na klupi Juventusa, a Ivan Jurić je napustio Veronu
Piše: SNObjavljeno: 28. svibanj 2021. 13:54

Sada već bivši trener 'Stare dame' napušta Torino nakon samo jedne sezone provedene na klupi, a naslijedit će ga Massimiliano Allegri.

"Moja prva sezona kao trenera je gotova. Bila je komplicirana i divna u isto vrijeme", napisao je Pirlo na Instagramu.

"Kada me Juventus pozvao nikada nisam razmišljao o mogućem riziku, iako je bio očit. Poštovanje spram ovog kluba je prevladalo i u isto vrijeme i moja iskrena želja da igram na najvišim razinama. Kada bih se mogao vratiti kroz vrijeme opet bih donio istu odluku, usprkos svim preprekama, a koje mi nisu dopustile da provedem svoj plan igre. Ipak, ostvario sam svoje ciljeve. Ova avantura je okončana na način na koji nisam očekivao, ali moja je budućnost sada još i jasnija. Sada je vrijeme za nove izazove. Želim zahvaliti Juventusovoj obitelji koja me podupirala tijekom cijele sezone", napisao je Pirlo.

U isto vrijeme iz Hellas Verone objavili su kako hrvatski stručnjak Ivan Jurić više nije trener kluba. Njegova nova destinacija prema će svemu sudeći biti Torino, a čeka se tek potvrda tog posla.

"Verona je okončala ugovor s Ivanom Jurićem koji je vrijedio do 30. lipnja 2023. godine. Verona zahvaljuje Juriću na dvije sezone provedene u klubu tijekom kojih su ostvareni važni rezultati. Ime novog trenera bit će objavljeno sljedećih dana", priopćili su iz Hellas Verone.

Linker
13. travanj 2024 13:36