VINCENZO PINTO Afp
NOVI UGOVOR

Plaća i bonusi iz snova za Brozovića, Perišić sigurno napušta Inter, dobre vijesti i za Brekala!

Brekalo je oduševio trenera i gazdu, vide ga kao lidera nove ere, platit će za njega 12 milijuna eura
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 23. ožujak 2022. 16:06

U ne baš sjajnoj atmosferi u Interu, kao posljedica nekoliko neočekivanih gubitaka bodova, kroničari su istakli nekoliko pozitiva. Prva se odnosi na Marcela Brozovića, koji se dobro oporavlja od problema sa listom i unutar reprezentativne pauze maksimalno će se pripremiti za finiš sezone i trke za scudetto.

I druga se odnosi na Brozovića. Inter je objavio kako su produžili ugovor sa hrvatskim reprezentativcem do 2026. godine. Inter je osigurao Brozoviću 6 milijuna eura neto plaće plus mogući bonus od milijun eura.

Za Perišića je istaknuto da je odluka odgođena za kraj sezone, što u prijevodu znači da će sigurno otići iz Intera, kao igrač bez odštete.

BREKALO POSTAJE IGRAČ TORINA

Nakon što je prošlog ljeta doveden na posudbu sa opcijom otkupa, Josip Brekalo će ubrzo biti punopravni član Torina! Talijanski je klub sa Wolfsburgom ljetos dogovorio da će se posudba platiti milijun eura, a do 30. ožujka će prelomiti hoće li otkupiti Brekalov ugovor.

Iz Torina je stigla najava da će se ta opcija vjerojatno već ovog tjedna realizirati. Granatieri će Wolfsburgu uplatiti 12 milijuna eura odštete i odmah potpisati četvergodišnji ugovor sa Brekalo. Mladi hrvatski reprezentativac je ispunio sva očekivanja trenera Ivana Jurića, koji je inzistirao na njegovom dolasku, a što je isto tako važno, oduševio je i predsjednika-vlasnika Urbana Caira te navijače.

Brekalo je kao polušpica najbolji strijelac Torina, sa 6 pogotka i tretiran je najvećim talentom aktualnog rostera slavnog kluba, koji će biti predvodnik nove ere.

image

Josip Brekalo

HENRIK MONTGOMERY Afp

Linker
27. travanj 2024 05:16