Rebić je postigao sjajan gol protiv Salernitane

 ANDREAS SOLARO Afp
VIDEO REBINE ‘BOMBE‘

Pljušte pohvale nakon golčine! Ante Rebić oduševio Talijane: ‘Promijenio je ritam utakmice, unosio nemir...‘

Rebić je svoj drugi pogodak u sezoni postigao točno pet mjeseci nakon gola protiv Juventusa.
Piše: S.N.Objavljeno: 20. veljača 2022. 08:45

Ante Rebić još jednom je junak Milana. Lijepim golom s 25 metara sinoć je hrvatski nogometaš donio bod Rossonerima na gostovanju kod Salernitane.

Rebić je utakmicu počeo na klupi, a u igru je ušao u 61. minuti umjesto Diaza. Desetak minuta kasnije Salernitana je golom Đurića došla do prednosti od 2:1, a onda je Rebić naletio na jednu loptu koju je spustio Giroud, snažno je potegnuo s velike udaljenosti i savladao protivničkog golmana Sepea. Iako je Milan nakon toga pokušavao doći do pobjede, Rebićev gol je bio i posljednji na utakmici koja je završila 2:2 pa Milan sada na vrhu Serie A ima 2 boda, ali i dvije utakmice više od Intera.

Golčinu Ante Rebića pogledajte ovdje

Rebić je za svoju igru od Sofa Scorea dobio ocjenu 7,1 što je jedna od najvećih ocjena u cijeloj momčadi Milana. Na stranici TuttoMercatoWeb jedan je od dvojice igrača Milana, uz Messiasa, koji su dobili ocjenu 7, a njihovi novinari ističu kako je Milan ove sezone puno izgubio izostancima Rebića.

Corriere dello Sport ističe kako je trener Milana Stefano Pioli promijenio ritam utakmice sa zamjenama među kojima ističe Rebića i Francka Kessieja. Isti listi ističe kako je Rebić svoj gol postigao točno 9 mjeseci nakon što se posljednji put upisao u listu strijelaca i to na utakmici protiv Juventusa.

"Rebić je unosio nemir u igru Salernitane postavljajući se između linija, blizu Girouda te je Milanu donio novu snagu u napadu". Tim riječima je Tuttosport ishvalio igru Rebića koji je oduševio svojom igrom u pola sata nastupa protiv Salernitane.

Linker
20. travanj 2024 08:18