SPORTIMAGE/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Sportimage/alamy/alamy/profimedia
U PROBLEMIMA

Pogba pozitivan na doping testu: Je li ovo kraj karijere nekoć najskupljeg nogometaša?

Na proljeće je operirao koljeno i sve je davalo naznake za povratak, ali stigla je katastrofalna vijest
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 11. rujan 2023. 18:13

Pred Paulom Pogbom bila je blistava karijera. Međutim uništile su je brojne ozljede, zatim se Francuz našao u središtu obiteljskog skandala, a sada je stigla još jedna katastrofalna vijest.

Nalaz uzorka kojeg je 30-godišnji veznjak Juventusa dao nakon utakmice protiv Udinesea 20. kolovoza bio je pozitivan na nedozvoljene količine hormona testosterona - prenosi talijanska novinska agencija ANSA.

Pogbu sada očekuje uzimanje B uzorka kako bi se vidjelo je li prvo testiranje uopće bilo točno.

Zanimljivo, Pogba se upravo u toj utakmici ponovno našao u sastavu nakon što je propustio pripreme zbog ozljede. U posljednje dvije protiv Empolija odnosno Bologne zajedno je sakupio 60 minuta igre.

Nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Unitedom prošle godine, vratio se u Juventus čiji je igrač bio i od 2012. do 2016., prije nego li je po drugi put u karijeri obukao dres Crvenih vragova u transferu vrijednom 105 milijuna eura, postavši tada najskuplji igrač u povijesti. Ako pitate navijače Uniteda, cijenu nikada nije ispunio...

Prošle je sezone odigrao svega 161 minutu u 10 utakmica, operirao koljeno na proljeće i taman kad je izgledalo da će se vratiti, uslijedio je problem koji bi mu mogao poremetiti, a možda čak i okončati karijeru.

Linker
03. svibanj 2024 23:09