Oreste Vigorito, predsjednik Beneventa
 FEDERICA ROSELLI Nurphoto Via Afp
AVION? MA NIŠTA!

Pogledajte kakvu je kaznu igračima priredio gazda kluba koji ispada iz lige, ideja je stigla od navijača

Bit će žuljeva na putu koji traje 12 sati u jednom smjeru. No, sve po zaslugama.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2021. 23:09

Što se tiče borbe za Ligu prvaka uoči posljednjeg kola Serie A, zna se da će u najelitnijem europskom natjecanju od Talijana igrati prvak Inter i Atalanta. Za još dva mjesta bore se Milan (76 bodova), Napoli (isto toliko) i Juventus (75 bodova). S druge strane ljestvice, sve je jasno. Nakon što je Torino u zaostaloj utakmici remizirao u Rimu kod Lazija (0:0), postalo je jasno da se već od ranije otpisanima - Crotoneu i Parmi priključio prošlosezonski prvak Serie B, Benevento.

U zadnjem kolu Benevento će gostovati upravo kod Torina koji mu bježi za četiri boda. Da su unutar dostižne udaljenosti, govorilo bi se o pravoj drami, ali budući da je Benevento u prošloj utakmici uzeo samo bod remiziravši kod kuće protiv otpisanog Crotonea (1:1), neće biti neizvjesnosti.

Benevento se tako vraća među drugoligaše, a predsjednik kluba za svoje je igrače pripremio posebnu kaznu. Naime, gazda Oreste Vigorito odbio je za momčad i stručni stožer kupiti avionske karte, pa će na put u Torino krenuti - autobusom. Ništa tu ne bi bilo čudno, da put ne traje otprilike 12 sati u jednom smjeru.

Još veći raritet, predsjednik Vigorito za tu je kaznu ideju dobio od navijača kluba. Upravo su oni putem društvenih mreža pokrenuli priču da momčad na put u Torino po kazni krene autobusom. Vigorito je to poslušao i, eto kazne.

Linker
25. travanj 2024 19:30