SPORTIMAGE/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
IGRAČ ZA BUDUĆNOST

Potpisao za velikana, govore da je nasljednik Brozovića, a gestom ga je već oduševio jedan drugi Vatreni

‘Poželio mi je sreću i već me usrećio samom tom gestom. Izabrao sam taj broj zbog njega‘
Piše: SNObjavljeno: 15. srpanj 2022. 18:07

Otprilike dva tjedna prošla su otkako je Inter predstavio novo pojačanje u veznom redu. 20-godišnji Albanac Kristjan Asllani stigao je na jednogodišnju posudbu iz Empolija. Ovaj posao milanski je klub koštao četiri milijuna eura, a nekoliko talijanskih izvora otkriva da će već iduće godine uslijediti otkup težak 10 milijuna.

Asllanija već predstavljaju kao igrača koji bi jednog dana trebao naslijediti Marcela Brozovića.

- On je vrlo snažan, pogotovo kad ima loptu u nogama. Pratio sam ga tijekom cijele godine, on je netko kome se divim i netko od koga mogu učiti. Dosta bih toga mogao ‘ukrasti‘ od njega. Njegov zamjenik? Inzaghi mi još ništa nije rekao, no znam da mogu pokriti sve uloge u veznom redu.

Mladi Albanac na leđima će nositi broj 14, isti onaj koji je donedavno bio u vlasništvu Ivana Perišića, danas igrača engleskog Tottenhama.

- Da, taj broj je pripadao Perišiću. Inače, on mi je čak poslao poruku. Poželio mi je sreću i već me usrećio samom tom gestom. Izabrao sam taj broj zbog njega i zbog brata jer to je dan u mjesecu kada je rođen, otkrio je u mikrofon DAZN-a igrač čija je cijena prema Transfermarktu trenutno zaustavljena na 10 milijuna eura.

Linker
18. travanj 2024 15:12