Backgrid/backgrid Uk/profimedia
NOVI POSRTAJ

Potpuni debakl nogometne zvijezde: Plaćaju ga čak 10 milijuna eura po sezoni, a odigrao je ‘čak‘ 35 minuta

Kršenje klupske discipline i ozljede obilježile su njegov povratnički mandat
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 13. ožujak 2023. 19:57

Otkako se ljetos vratio, Paul Pogba za Juventus je odigrao svega 35 minuta, a kada će se opet pojaviti na terenu pod velikim je znakom pitanja. Naime, zek što se oporavio od ozljede koja ga je između ostalog koštala i nastupa na Svjetskom prvenstvu, Pogba se opet našao na popisu ozlijeđenih.

Na jednom treningu potkraj prošlog tjedna, dok je vježbao slobodne udarce, ozlijedio je aduktor zbog čega mu se predviđa stanka od najmanje mjesec dana.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Francuski veznjak je upisao preko 120 nastupa za Juventus između 2012. i 2016., prije nego što je prešao u Manchester United u transferu teškom 100 milijuna eura. Ljetos se vratio u Torino, ali njegova druga epizoda među Bianconerima ne ide kako je planirano. Potpisao je četverogodišnji ugovor koji mu garantira 10 milijuna eura po sezoni, a ta se investicija Juventusu još nije počela isplaćivati.

image

Paul Pogba

STRINGER Afp

Jer i nakon što se nedavno Pogba opet našao u konkurenciji izbačen je iz momčadi za utakmicu Europske lige protiv Freiburga prošlog tjedna zbog kršenja klupske discipline, odnosno nakon što je zakasnio na momčadski sastanak.

Linker
26. travanj 2024 20:02