DAVID BLUNSDEN/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA David Blunsden/action Plus/Shutterstock Editorial/Profimedia
ČEKA SE RASPLET

Potpuni raspad sjajnog Liverpoolovog terceta!? Nakon Manéa, Anfield bi mogla napustiti još jedna zvijezda...

Od poznatog napadačkog trojca Mané-Firmino-Salah, na Anfield Roadu iduće sezone mogao bi ostati samo jedan
Piše: Andro PolićObjavljeno: 25. srpanj 2022. 12:03

Nakon što je senegalski ofenzivac svoju adresu u Liverpoolu zamijenio onom u Münchenu, sve su glasnija nagađanja kako bi novi dres u idućoj sezoni mogao nositi i Roberto Firmino.

Za usluge 30-godišnjeg brazilskog napadača interesira se Juventus, a navodno je "Stara dama" već poslala ponudu od 24 milijuna eura, ali "Redsi" su to glatko odbili. Međutim, Liverpool razmišlja o prodaji svog napadača, ali tek ako stigne prava ponuda iz Torina.

Firmino ima ugovor s aktualnim viceprvakom Engleske do kraja lipnja 2023., stoga je ovo prava prilika da klub i nešto zaradi od njegovog odlaska jer nije sigurno hoće li produžiti ugovor. Konačna odšteta mogla bi iznositi između 30 i 35 milijuna eura.

Transfemarkt mu vrijednost procjenjuje na 32 milijuna eura, a u Juventusu ga vide kao potencijalnu zamjenu za Paula Dybalu koji je otišao u Romu. Firmino je u Liverpool stigao u ljeto 2015., a u 327 utakmica zabio je 98 pogodaka.

Linker
16. travanj 2024 21:34