Mario Pašalić
 MARCO BERTORELLO / AFP / MARCO BERTORELLO AFP
IDEMO JOŠ JEDNOM

PRIČA KOJA TRAJE VEĆ GODINU DANA DOBIVA SVOJ NOVI NASTAVAK: Hoće li Vatreni konačno promijeniti sredinu? To bi se sada konačno i moglo dogoditi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2020. 16:12

Nije trebalo dugo proći, zapravo, Mario Pašalić je trebao odigrati tek nekoliko dobrih poteza da talijanski mediji opet krenu pisati o njemu. Tako je nakon pobjede protiv Rome i fantastičnog pogotka kojeg je postigao, o njemu pokoju napisao i Fabrizio Romano, jedan od najpoznatijih talijanskih novinara koji radi za Sky Italiju.

Sjetit će se mnogi, o Pašalićevoj prodaji, jer on je još uvijek igrač londonskog Chelseaja već se priča u nekoliko prijelaznih rokova. Cijena je uvijek ista. Tih famoznih 15 milijuna eura vrti se još od prošlog ljeta, kad je Pašalić na ovu sezonu produžio svoju posudbu i potpisao novi ugovor s londonskim klubom.

Sada novinar Romano tvrdi da će ipak doći do otkupa od strane Atalante.

U 60 nastupa zabio je 12 golova i upisao devet asistencija postavši jedan od ključnih igrača u momčadi Giana Piera Gasperinija. Prema Romanu, Atalanta će aktivirati odštetnu klauzulu u iznosu od 15 milijuna eura.

Pašalić je član Chelseaja od 2014. godine, a prije Atalante bio je na posudbama u Elcheu, Monacu, Milanu i moskovskom Spartaku.

Linker
02. svibanj 2024 17:34