ADRIAN DENNIS Afp
‘ŽELIŠ ME TRENIRATI?‘

Procurila tajna whatsapp poruka Cristiana Ronalda i luda ponuda kojom je ‘namamljen‘ Manchester United

Iako se puno o tome medijski nagađalo, transfer Cristiana Ronalda ovog se ljeta nije realizirao
Piše: SNObjavljeno: 09. rujan 2022. 14:49

Nezadovoljni Ronaldo propustio je predsezonske pripreme Manchester Uniteda, a medijski se cijelog ljeta nagađalo gdje bi mogao nastaviti karijeru. Pričalo se o Bayernu, PSG-u, Chelseaju, Sportingu iz Lisabona, Napoliju. I zaista je Ronaldo želio otići, a u klubu su ga navoljno bili voljni prodati.

Talijanski novinar Alessandro Alciato objasnio je za Amazon Prime kako je Ronaldo čak direktno kontaktirao trenera Napolija Luciana Spallettija putem Whatsappa.

"Želiš li me zaista trenirati?", pitao je navodno Ronaldo Spallettija, na što mu je ovaj odgovorio potvrdno.

image
ADRIAN DENNIS Afp

Spalletti i Ronaldo poznaju se iz perioda dok je Portugalac igrao za Juventus u Serie A. Iako je tada Spalletti trenirao milanski Inter, uvijek je između njih postojalo veliko poštovanje.

Tuttosport tvrdi da je Napoli poručio da će uzeti Ronalda ako Manchester United od njih kupi Victora Osimhena za 100 milijuna eura i nastavlja plaćati 75% Ronaldove plaće. Kako ukupno zarađuje oko 29 milijuna eura godišnje, konkretno bi to iznosilo oko 21.75 milijuna eura. Ali ono što u Napoliju nisu očekivali je da će Manchester United na takvu ponudu pristati.

"Napolijev sportski direktor Cristiano Giuntoli vjerojatno nije bio zainteresiran za Cristiana Ronalda. Zato je prvo namamio United s ponudom iz snova ne očekujući da će ju oni zbilja i prihvatiti", piše Sport Bild.

I kada se činilo da je Ronaldo nadomak selidbe u Napulj, u Napoliju su bez objašnjenja od cijelog posla odustali i javili agentu Jorgeu Mendesu da od cijelog posla neće biti ništa.

Linker
21. travanj 2024 10:50