Ante Rebić
 MIGUEL MEDINA/AFP
Novi ‘vjetrovi‘ u Milanu

Procurilo u medije: Održan je sastanak s Rebićevim i Jovićevim agentom, je li pala odluka!?

Rebić je igrač Eintrachta na dvogodišnjoj posudbi u Milanu, te se nametnuo sjajnim igrama
Piše: SNObjavljeno: 22. srpanj 2020. 20:56

Fali Ramadani, agent Ante Rebića i Luke Jovića, sastao se danas s Milanovim direktorima Paolom Maldinijem i Rickyjem Massarom kako bi razgovarao o budućnosti dvojice napadača.

Rebić je igrač Eintrachta na dvogodišnjoj posudbi u Milanu, a obrnuta je situacija s Milanovim Andreom Silva u Frankfurtu, ali nije dogovoren trajni otkup ugovora.

Nakon što je hrvatski napadač eksplodirao u drugoj polovici sezone, te je zabio impresivnih 11 golova u 2020. godini u Milanu ga žele zadržati.

Posao komplicira činjenica što Fiorentina ima prava na 50% odštete od Eintrachtove prodaje Rebića, pa ostaje za vidjeti hoće li se klubovi dogovoriti oko visine odštete.

Što se Jovića tiče, on je s Rebićem sjajno funkcionirao u Eintrachtu i Milan ga prati već dulje vrijeme. Problem za Milan predstavlja Jovićeva cijena od 50 milijuna eura, a interes za srpskog napadača pokazao je i Napoli.

Kako se u Milanu nedolaskom Ralfa Rangnicka promijenila situacija i produžen je ugovor Stefanu Pioliju u klubu opet pušu drugi vjetrovi, a ostaje za vidjeti kako će sve to utjecati na Rebića...

Linker
26. travanj 2024 14:20