Juranović u društvu Livaje i Majera

 JEWEL SAMAD Afp
IMA JOŠ ZAINTERESIRANIH

Propada li Vatrenom zimski transfer? Klub koji ga je najviše želio doveo igrača kojeg je Tudor otpisao

Od početka prijelaznog roka Monza se spominjala kao najzainteresiraniji klub za njegovo dovođenje
Piše: SNObjavljeno: 19. siječanj 2023. 14:40

Josip Juranović je nakon Svjetskog prvenstva u Kataru bio jedan od najtraženijih hrvatskih nogometaša. Desni bek Vatrenih je ostavio odličan dojam na Mundijalu i nije čudno da su se za njega počeli zanimati brojni klubovi.

Licitacija klubova u koje bi Juranović mogao prijeći događa se iz dana u dan, a u svim vijestima je talijanska Monza figurirala kao jedan od najvećih kandidata za njegov dolazak. Klub u vlasništvu Silvija Berlusconija tražilo je pojačanje na poziciji desnog beka, bili su jako zagrizli za njegovo dovođenje, ali izgleda kako od toga neće biti ništa.

Naime, Pol Lirola, 25-godišnji desni bek Marseillea koji je trenutačno na posudbi u Elcheu, prelazi u redove Monze. Informaciju je objavio talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio. Španjolac se Marseilleu priključio iz Fiorentine u siječnju 2021. godine za 13 milijuna eura, odigrao je 51 utakmicu uz jedan pogodak i dvije asistencije. No, kako nije bio u Tudorovim planovima, potražio je novu sredinu.

Ovim transferom Monza je vjerojatno odustala od nauma dovođenja Juranovića, koji je i dalje član Celtica iako za njega navodno postoji interes velikih europskih klubova. Čekamo da vidimo hoće li do kraja prijelaznog roka desni bek Vatrenih ipak imati novi klub.

Linker
23. travanj 2024 07:30