Paolo Rattini/Getty Images
PIŠU TALIJANSKI MEDIJI

RASKOL U SVLAČIONICI INTERA UOČI VELIKOG DERBIJA, PERIŠIĆ ODLAZI NA LJETO!? Krtica otkrila: 'Slaže se sa svima osim s Hrvatima'

Uoči velikog gradskog derbija između Milana i Intera talijanski mediji pišu o raskolu u svlačionici 'Nerazzurra'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2019. 14:00

U nedjelju je na rasporedu veliki gradski derbi u sklopu 28. kola Serie A, okršaj između Milana i Intera.

Na mitskom San Siru Milan će formalno biti domaćin, a riječ je o okršaju trenutno trećeplasirane i četvrtoplasirane momčadi talijanskog prvenstva.

Milan dočekuje ogled s bodom prednosti ispred Intera, kao i boljom formom, a talijanska Gazzetta dello Sport donosi zanimljiv tekst uoči samog susreta, vezan uz Ivana Perišića.

Naime, u tekstu pod naslovom: 'Revolucija u lipnju: Odlaze Icardi i Perišić' piše se kako će Inter na kraju sezone, bez obzira kako ona završi, 'okrenuti novu stranicu'.

BERGAMO, ITALY - NOVEMBER 11:  Mauro Emanuel Icardi (L) and Ivan Perisic of FC Internazionale look dejected during the Serie A match between Atalanta BC and FC Internazionale at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on November 11, 2018 in Bergamo, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

Piše se kako se sudbina trenera Luciana Spallettija neće odlučivati nakon derbija, jer će i usprkos porazu Inter ostati u utrci za pozicijama koja vode u Ligu prvaka sve do kraja sezone.

A onda će, čini se, doći do velikog pospremanja svlačionice u kojem bi uz trenera klub mogli napustiti i degradirani kapetan Icardi i Perišić.

Što se nove Perišićeve destinacije tiče, u siječnju je bio na korak od transfera u Arsenal, ali do posla na kraju nije došlo. Engleski mediji prenijeli su napise Gazzette uz komentar kako zbivanja u Milanu budno prate Arsenal i Manchester United.

Drugi talijanski mediji pak pišu o raskolu u redovima Intera i tvrde da je svlačionica podijeljena na tri frakcije, odnosno klana.

"Postoji talijanski klan, južnoamerički i slavenski. Mauro (Icardi) se slaže sa svima osim Perišića, Brozovića i novog kapetana Handanovića", tvrdi La Repubblica, pozivajući se na 'krticu' iz redova 'Nerazzurra'.

Linker
13. svibanj 2024 07:00