Victor Osimhen

 Marco Canoniero/alamy/alamy/profimedia
NAPETI ODNOSI

Rat u obitelji ponajboljeg napadača svijeta: ‘Ti si zlo! Poslao si ih da ti maltretiraju sestru nasred ulice‘

‘Platit ćeš mi za ovo‘, objavio je ljutiti suprug na društvenim mrežama
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2023. 14:07

Talijanski nogomet očito se ove sezone pretplatio na skandale. Od pada uprave Juventusa, kojeg je usputno tužio i Cristiano Ronaldo, pa do aktualne drame ilegalnog klađenja reprezentativaca Azzurra i mnogih igrača Serie A čija imena tek trebaju izaći na vidjelo.

Zapanjujuće vijesti, dakle, uglavnom su stizale iz Torina, ali ni Napulj nije ostao "čist". Victor Osimhen nedavno je imao trzavice s upravom Napolija, naljutile su ga podrugljive snimke objavljene na društvenim mrežama kluba. Međutim, nigerijski napadač, ujedno i ponajbolji centarfor u ovoj godini, ima probleme i izvan kluba. Italija je pomalo šokirana "ratom" u obitelji Osimhen, koji se otvoreno vodi na društvenim mrežama. U glavnoj su ulozi nogometaš, njegova sestra i njezin suprug, odnosno Osimhenov zet Osita Okolo.

Naime, Okolo je u subotu objavio snimku na kojoj policija, čini se, pokušava natjerati njegovu suprugu u policijski auto. Nikome nije bilo jasno što se događa i kojim povodom je nigerijska policija započela akciju, no Okolo je napisao da ju je pozvao - Victor Osimhen, brat privedene.

"Osimhen je pozvao policiju da nasilno postupa prema njegovoj sestri (mojoj supruzi) zbog pitanja oko kojeg i dalje vodimo sudski spor", stoji iznad objavljenog videa.

Talijanski mediji bacili su se na posao, pa Football Italia piše da je odnos u obitelji sve napetiji jer Osimhen i njegov agent Willam D‘Avila navodno duguju Okolou preko 400 tisuća dolara, budući da je zet posredovao u transferu napadača iz Lillea u Napoli 2020. godine. Okolo se danas ponovno oglasio s mnogo žešćom porukom.

"Victore, ti si zlo! Samo sam te pitao za proviziju, a ti šalješ policiju da maltretira moju suprugu na ulicama Nigerije. Platit ćeš mi za ovo", stoji u novoj objavi.

Osimhen trenutno ima i drugih briga na pameti. Tijekom prijateljske utakmice Saudijske Arabije i Nigerije (2:2) odigrane u petak, centarfor je napustio igru u 59. minuti zbog ozljede. Ostaje za vidjeti radi li se o povredi teže prirode, baš u trenutku kada je Napoli počeo sličiti na onu momčad iz prošle sezone...

Linker
02. svibanj 2024 17:33