NICOLAS TUCAT Afp
BIO JE VRLO KRITIČAN

Razočarani Igor Tudor teško je primio gubitak bodova: ‘Skupo smo platili reprezentativnu stanku‘

‘Pobrinut ćemo se da za sljedeće utakmice svi budu na svojoj razini‘, poručio je hrvatski trener
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 01. travanj 2023. 08:29

Igor Tudor teško je primio remi (1:1) Marseillea u domaćoj utakmici protiv Montpelliera. Bio je vrlo kritičan prema onome što je momčad pružila na terenu.

- Moramo razgovarati o igri. Nismo učinili dovoljno za pobjedu. Skupo smo psihički i fizički platili reprezentativnu stanku. Nedostajalo nam je ritma. Imali smo samo jedan trening i bilo je teško. Znao sam da će biti teško, ali sam se nadao da ćemo svojim kvalitetama sve to prebroditi... Nije bilo tako. Stavljamo ovu utakmicu u "arhivu" i nastavljamo ići naprijed - rekao je Tudor.

Osvrnuo se hrvatski trener na gol koji je zabio Montpellier.

- Radili smo na tome kako uspjeti zaustaviti Montpellierove kontre, a primili smo baš takav gol, što nije dobro. Moramo okrenuti stranicu i bolje se pripremiti za sljedeću utakmicu.

Govorio je i o ‘povezanosti‘ Sancheza i Vitinhe, koji su bili napadački tandem OM-a.

- Nisu odigrali kako smo se nadali, ali opet ćemo ih vidjeti kao tandem. Ima pozitivnih točaka u njihovoj igri, ima i prostora za napredak. Vitinha nije imao dovoljno lopti, on je "finišer", nije se mogao istaknuti u takvoj igri. Ali to je formula koju ćemo ponovno pokušati. U sezoni svaki igrač ima uspona i padova, to je normalno. Na meni je da se pobrinem da oni koji su u padu uspiju ustati. Pobrinut ćemo se da za sljedeće utakmice svi budu na svojoj razini - zaključio je.

Linker
16. travanj 2024 13:33