AFP
OSTAJE U ITALIJI

Rebić se dogovorio s Milanom, stiže i povišica na konto Hrvata! Eintracht će pustiti Hrvata, evo i zašto

Hrvatski nogometaš sjajno je igrao ove godine u crveno-crnom dresu
Piše: SNObjavljeno: 26. kolovoz 2020. 14:19

Ante Rebić dogovorio je financijske detalje nastavka suradnje s Milanom. Talijanski klub počeo je pregovore s Eintrachtom oko trajnog otkupa ugovora i to bi se, prema Calciomercatu, trebalo finalizirati kroz sljedećih nekoliko dana.

"Igrač koji je zabio 12 golova u 2020. godini ujedno je i prvi strijelac svog kluba i Milan ga svakako želi trajno vezati uz svoju budućnost", donosi talijanski portal.

Trebao bi imati jednu od najvećih plaća u klubu, a koliko će točno iznositi, to ne zna niti sami izvor, a samo naglašavaju kako će ona biti "viša od 3 milijuna eura, koliko trenutno zarađuje".

image
AFP

"U Eintrachtu su također jako zadovoljni s Portugalcem Andreom Silvom, a koji je stigao upravo iz Milana na posudbu, tako da bi se posao mogao brzo sklopiti i to na obostrano zadovoljstvo", dodaje Calciomercato.

Hrvat se dokazao u Milanu i postao "kičma" nekadašnjeg europskog giganta, a uz potencijalna pojačanja iz Reala koja se najavljuju, mogao bi konkurirati i za skidanje Juventusa s trona nakon niza godina...

Linker
19. travanj 2024 07:35