FILIPPO MONTEFORTE Afp
NAKON SJAJNOG GOLA

Riješena sudbina Ivana Perišića? Brozović u sasvim drugoj situaciji: ‘Nije lako naći to što mu mi dajemo!‘

Mnogi klubovi željeli bi ga dovesti kao besplatan ‘premium pick‘, PSG, Barca, Newcastle...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 22. studeni 2021. 09:26

Inter je opet u igri, pišu talijanski mediji nakon što je momčad Simonea Inzaghija u derbiju svladala Napoli te se približila vodećem dvojcu na četiri boda zaostatka.

Zapažene uloge u tom trijumfu imali su i hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović. Perišić je u 44. minuti zabio gol za 2:1, Brozović je pak na visokoj razini odradio svoje zadatke u sredini terena.

image
NICOLň CAMPO/DDP USA/PROFIMEDIA Nicolň Campo/Ddp Usa/Profimedia

Navikli smo već na dobre recenzije njihovih igara, no Broz i Perja ovih dana su aktualni i zbog drugih razloga, onih koji se tiču njihove budućnosti u milanskom velikanu.

>>> Pogodak Ivana Perišića pogledajte OVDJE!

Kako pišu talijanski mediji, čini se da oko Perišića zapravo više i nema nikakvih dilema. Njemu ugovor istječe na kraju sezone, odradit će ga do kraja i potom potražiti novu sredinu.

To je Ivan navodno i rekao klupskim čelnicima, a karijeru bi mogao nastaviti u Njemačkoj ili Engleskoj. A možda i u Hajduku, tko zna što život nosi...

image
FILIPPO MONTEFORTE Afp

S Brozovićem je situacija malo drugačija, maratonac Vatrenih mogao bi ostati u taboru Nerazzurra. Njegov ugovor također traje do kraja sezone, a mnogi klubovi željeli bi ga dovesti kao besplatan 'premium pick', spominjali su se dosad Paris Saint-Germain, Barcelona, Newcastle...

- Nadam se da će Marcelo Brozović ostati i produljiti ugovor. Prilično sam siguran da će se to dogoditi. Znam da je sretan ovdje. Nije lako naći klubove koji mu mogu dati ono što mu je Inter dao – rekao je sportski direktor milanskoga kluba Giuseppe Marotta.

Linker
21. travanj 2024 05:02