MARCO BERTORELLO Afp
VELIKA ‘ČISTKA‘

Ronaldo napušta Juventus? ‘On nije prioritet!‘ Portugalac brzo odlazi nakon katastrofe u Ligi prvaka?

Nakon još jedne rane eliminacije Juventusa u Ligi prvaka čini se da će Cristiano pakirati kovčege
Piše: SNObjavljeno: 10. ožujak 2021. 10:33

Juventus dugo nije bio, uličnim rječnikom rečeno, ovako u - "banani". U Serie A vrh tablice udaljen im je čak 10 bodova (Inter), a u utorak navečer oprostili su se i od Lige prvaka. Još jedna rana eliminacija od elite mogla bi biti kobna i za budućnost Cristiana Ronalda u Italiji...

Ronaldo ovoga puta nije zabijao, tek je jednom asistirao, no osim što je podbacio u napadu, tamošnji mediji mu se smiju i zbog katastrofalne reakcije u živom zidu kad se uplašio lopte i okrenuo leđa.

Direkto Juventusa bio je dosta neraspoložen nakon utakmice, uostalom Pirlova momčad je igrala s igračem više većinu susreta, pa je na jedno pitanje dao vrlo znakovit odgovor:

image
MARCO BERTORELLO Afp

"Pitate me za budućnost Cristiana Ronalda u Juventusu? Ima još jednu godinu ugovora. Mogu samo reći da on nije prioritet", rekao je Fabio Paratici, te je dodao:

"Ronaldo nije top tema u Juventusu, nije nikakav prioritet. Bit će vremena da razgovaramo o tome".

Nakon što je Juventus eliminiran u Ligi prvaka prošle sezone, također se pisalo o odlasku Portugalca, no sad je situacija neusporedivo teža jer naslov u Italiji više nije izgledan kao prethodnih sezona.

Pirlu nikako da krene, bit će ovo uzbudljivo ljeto za potencijalno još jednu rekonstrukciju...

Linker
06. svibanj 2024 01:43