GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
KRAJ JEDNE ERE

Sada je službeno, Talijani neće produžiti ugovor s Ibrahimovićem, oglasio se i trener Rossonera

U Milan se vratio početkom 2020. godine te je prošle sezone s momčadi osvojio naslov prvaka Italije
Piše: HinaObjavljeno: 03. lipanj 2023. 19:06

Talijanski nogometni velikan Milan objavio je kako neće produžiti ugovor s legendarnim švedskim napadačem, 41-godišnjim Zlatanom Ibrahimovićem koji istječe na kraju ove sezone.

Ibrahimović je ove sezone prožete ozljedama sakupio tek 144 minute na terenu u četiri nastupa, ali je postao i najstariji strijelac u povijesti Serie A iskoristivši kazneni udarac protiv Udinesea u ožujku.

image
GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp

Ibrahimović se u Milan vratio početkom 2020. godine te je prošle sezone s momčadi osvojio naslov prvaka Italije, prvi nakon 2011. godine kada je Šveđanin također bio u sastavu. Ibrahimović je dres "crno-crvenih" nosio i od 2010. do 2012. godine.

Trener Milana Stefano Pioli kazao je kako Ibrahimović neće biti u konkurenciji za susret protiv Verone u nedjelju kojim će Milan zaključiti sezonu, ali će se nakon utakmice upriličiti svečanost u njegovu čast.

"Milan će se oprostiti od Zlatana Ibrahimovića kratkom svečanosti koja će uključivati sve gledatelje. Zahvaljujemo mu na veličanstvenim zajedničkim godinama", kazao je glasnogovornik kluba.

Linker
18. travanj 2024 07:30