Romelu Lukaku i Marcelo Brozović

 FRIEDEMANN VOGEL/AFP/PROFIMEDIA Friedemann Vogel/afp/profimedia
POTPISUJE OVOG TJEDNA?

Saga oko Vatrenog je završena! Najjače pojačanje stiže debelo ispod cijene, otkrivena pozadina posla

Svim zainteresiranim stranama u cilju je da se posao završi što prije
Piše: SNObjavljeno: 03. srpanj 2023. 19:08

Sad kada je saga oko Marcela Brozovića i njegove prodaje u Al Nassr došla do kraja, u redovima milanskog Intera okrenuli su se top-meti ovoga ljeta. Istina, još nije završen posao oko prodaje vratara Andrea Onane u Manchester United, ali sportski direktor i uprava već gledaju koga bi doveli i njime osnažili redove.

Glavna meta je - Romelu Lukaku. Čovjek koji je prije dvije godine božićnim intervjuem za Sky Sports podigao neviđenu količinu prašine rekavši da bi se najradije iz Chelseaja vratio u Inter blizu je potpisa trajnog ugovora s viceprvacima Europe. Sportski direktor Piero Ausilio je, prema navodima Gazzette dello Sport, već poslao ponudu s jasno preciziranim modelom isplate Chelseaju. Plavci su za njega dobrano potegnuli u blagajnu prije dvije sezone, a sad bi jako rado htjeli vratiti dio od stotinjak milijuna uloženih eura.

Međutim, ako išta dobiju nazad, to bi eventualno moglo dosegnuti trećinu od "stotke". Kako javljaju talijanski mediji, prema Londonu je poslana ponuda od 30 milijuna eura. Novi sastanak na relaciji Inter - Chelsea trebao bi se dogoditi ovoga tjedna, a i jednima i drugima je u interesu da se posao završi na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana. U kombinaciji je posudba do kraja sezone 23/24, uz obvezu otkupa sljedećeg ljeta.

Talijani napominju da je Lukaku već odbio unosnu ponudu saudijskog Al Hilala, što je jasan znak da želi nastaviti karijeru samo u Interu.

Linker
20. svibanj 2024 00:03