Cristiano Ronaldo ovog ljeta izgleda napušta Manchester United

 PAUL ELLIS Afp
ODLAZI IZ UNITEDA

Senzacionalan transfer na pomolu! Talijani pišu: Ronaldo se vraća u Italiju, stiže u klub bivšeg trenera

Propadne li portugalskoj zvijezdi taj posao, već ima i opciju B koja bi se mogla svidjeti navijačima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. lipanj 2022. 16:53

Cristiano Ronaldo je u potrazi za novim klubom. Engleski mediji pišu kako se Portugalac ne uklapa u viziju novog trenera Manchester Uniteda Erika Ten Haga i kako traži novu sredinu za nastavak karijere. Talijani su pak lansirali senzacionalnu vijest o njegovom novom klubu.

La Repubblica tvrdi kako će kapetan portugalske nogometne reprezentacije potpisati za Romu koju vodi Jose Mourinho s kojim je Ronaldo već uspješno surađivao. Roma je prošle sezone osvojila svoje prvo službeno europsko natjecanje, Konferencijsku ligu, i sad je u potrazi za pojačanjima za novu sezonu.

Problem koji se nameće je plaća koja u Ronaldovom slučaju nije niska, ali Portugalca i njegovog menadžera Jorgea Mendesa, koji je u odličnim odnosima s rimskim klubom, bi mogle privući razne porezne olakšice koje bi imali u glavnom gradu Italije.

Roma bi zbog Ronalda mogla doći i u probleme s Financijskim fair-playom, a dio medija piše i kako bi, propadne li mu transfer u Rim, portugalski čarobnjak mogao napraviti i veliki povratak u Sporting koji mu, za razliku od Rome, nudi i igranje Lige prvaka.

Linker
18. travanj 2024 23:57