Bartol Kunert

 FACEBOOK: NK RUDEŠ
VELIKI TALENT

Senzacionalni transfer u finišu prijelaznog roka: 17-godišnjak iz hrvatskog drugoligaša potpisao za Lazio

Vjerujemo da će postati vrhunski igrač, pa i dogurati do reprezentacije, kaže Silvio Marić
Piše: SNObjavljeno: 01. veljača 2023. 13:11

Dosta zanimljivih transfera hrvatskih nogometaša se dogodilo u zimskom prijelaznom roku, a bilo je i onih koji su prošli ispod radara. Jedan od njih je odlazak 17-godišnjeg veznjaka Bartola Kunerta iz Rudeša u rimski Lazio.

Kunert je u Rudeš došao u ljeto 2021. iz sisačke Segeste, a nakon što je proveo samo godinu i pol u Zagrebu, odlazi u Rim. Lazio ga je doveo na posudbu do kraja sezone te na službenim stranicama objavio kako imaju pravo otkupa ugovora ovog ljeta.

- Sretni smo jer ovo je ozbiljan transfer. Također, nagrada je to svim ljudima u omladinskom pogonu, onima koji su procijenili njegovo znanje. Velika je to čast za sve, pa i Segestu. Naravno, želimo mu puno sreće u daljnjem razvoju i nadamo se, odnosno vjerujemo da će jednog dana postati vrhunski igrač, pa i dogurati do reprezentacija, prvo mlađih dobnih kategorija, a potom i A reprezentacije - rekao je sportski direktor Rudeša Silvio Marić za službene stranice kluba.

Rudeš je tako ostao bez talentiranog kadeta, a vidjet ćemo hoće li Kunert postati sedmi Hrvat s barem jednim nastupom za seniorsku momčad Lazija. Do sada su za talijanski klub igrali Alen Bokšić (156 nastupa), Toma Bašić (55), Milan Badelj (26), Anthony Šerić (24), Ivan Vargić (3) i Franjo Prce (1).

Linker
27. travanj 2024 06:33