Ivan Jurić
 GABRIELE MARICCHIOLO Nurphoto Via Afp
SERIE A

Siniša Mihajlović zaustavio Ivana Jurića, Nikola Kalinić promašio veliku šansu za izjednačenje

Niz od osam kola bez pobjede Bologna je prekinula protiv momčadi koju vodi hrvatski trener
Piše: HinaObjavljeno: 16. siječanj 2021. 17:40

U susretu 18. kola talijanskog prvenstva Bologna je pobijedila Veronu sa 1-0 ostvarivši prvu pobjedu u zadnjih devet kola. Pogodak odluke zabio je Riccardo Orsolini iz kaznenog udarca u 18. minuti.

"Bologna je zaslužila pobjedu, igrali su bolje. Iako smo mogli izjednačiti u drugom poluvremenu, nismo učinili dovoljno da osvojimo bodove," kazao je trener Verone Ivan Jurić za Sky Sport Italia.

Nikola Kalinić imao je veliku priliku za izjednačenje u 63. minuti, ali je loše pucao. Šest minuta kasnije je zamijenjen.

"Bila je to teška utakmica s malo prilika na obje strane. Nismo trebali primiti taj gol, a nakon što je povela, Bologna se skupila i ostavila još manje prostora, pa nismo iskoristili najbolje mogućnosti koje smo stvorili," dodao je Jurić nakon prvog poraza u zadnja četiri kola.

Bologna, koju trenira Siniša Mihajlović, prije utakmice s Veronom bila je osam kola bez pobjede. S ova tri boda skočila je na 12. mjesto s 20 bodova, dok je Verona na devetoj poziciji s 27 bodova. Na vrhu je Milan s 40 bodova.

U posljednjoj utakmici dana Sampdoria je 2:1 pobijedila Udinese. Sve je dobro krenulo za goste, jer je De Paul zabio u 55. minuti, no Candreva (67.) i Torregrossa (81.) okreću za konačno slavlje domaće momčadi.

Linker
24. travanj 2024 05:38