DANIL SHAMKIN Nurphoto Via Afp
OPET U AKCIJI

Sjajna vijest iz Milana, nakon ozljede se vratio Marcelo Brozović! Mogao bi zaigrati već u velikom derbiju?

Dosad je propustio devet utakmica, pet u Serie A i četiri u Ligi prvaka, a jedva čeka opet zaigrati
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 03. studeni 2022. 19:10

Marcelo Brozović prvi je put trenirao s ekipom Intera nakon što mu je pukao bedreni mišić na utakmici hrvatske reprezentacije s Austrijom u Beču 25. rujna.

Brozović se u četvrtak prijepodne priključio suigračima na treningu, ali je odradio samo jedan dio. No, već i to dobra je vijest iz Appiano Gentilea.

Hoće li biti u konkurenciji za nedjeljnu utakmicu u Torinu s Juventusom rano je reći, to će se vidjeti u petak i subotu. Bude li u cijelosti radio s kolegama, odluče li da ga više ne trebaju dozirati, tada bi se mogao staviti na raspolaganje treneru Simoneu Inzaghiju. Ako i neće biti tako, za reprezentaciju i njegov nastup na Svjetskom prvenstavu u Kataru bilo bi dobro da sljedeći tjedan dobije ponešto minuta u dva susreta koja Inter ima s Bolognom u srijedu i Atalantom u nedjelju 13. studenoga.

image
GORAN MEHKEK Cropix

Dosad je propustio devet utakmica, pet u Serie A i četiri u Ligi prvaka, a Gazzetta dello Sport piše kako jedva čeka da se vrati. Dakako to vrijedi i za izbornika Zlatka Dalića jer do Maroka 23. studenoga želi da Marcelo koliko-toliko uhvati i igračku formu. (da)

Linker
27. veljača 2024 21:42