Francesco Pecoraro Getty Images
VAŽNA INFORMACIJA

SJAJNE VIJEST IZ TORINA! DVIJE ZVIJEZDE SE POTPUNO OPORAVILE Svjetski prvak i prvozaraženi stoper dobili bitku s koronom, čeka se nalaz Paula Dybale

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2020. 18:12

Kao da je već čitava vječnost prošla od utamice Juventusa i Intera koja se odigrala sredinom ožujka, dok se još svijet pripremao za ulazak u veliku karantenu koju je prouzročila pojava koronavirusa. No, samo dva dana nakon dvoboja objavljeno je da se stoper aktualnog talijanskog prvaka Daniele Rugani zarazio.

Cijela momčad Juventusa ubrzo je stavljena u samoizolaciju, u koju je istovremeno zbog masovne ekspanzije bolesti morala i cijela Italija, prvo veliko žarište korone u Europi i prvo u svijetu do "pojave" SAD-a.

Nakon Ruganija, zaražena su bila još dvojica igrača Juventusa, a to su Blaise Matuidi i Paulo Dybala. Danas stiže vijest o oporavku prvonavedene dvojice, dok se kod Argentinca stanje prije nekoliko dana dodatno zakomplicirao. Prvi je test nakon 15 dana pokazao da je negativan, a onda se opet pojavio drugi, koji je bio pozitivan. Sretnu vijest vezanu za Ruganija i Matuidija Juve je objavio na njegovim društvenim mrežama.

Za koji dan i Dybala bi se trebao ponovo testirati, a i on se potpuno oporavio. Opet će Argentinčeva dva vezana testa morati pokazati negativnost, kako bi i on izašao iz karantene.

Linker
24. travanj 2024 22:09