Ivan Jurić se priprema za novi izazov s Torinom, a napokon može računati i na dugo ozlijeđenog Belottija

 ANTONIO BALASCO Controluce Via Afp
DOBRE VIJESTI ZA TORINO

Sjajne vijesti za Hrvata koji u Italiji radi čuda! Vraća mu se najveća zvijezda kluba i bivši dinamovac

Hrvatski stručnjak može računati na oporavljenog Andreu Belottija koji je dugo izbivao zbog ozljede
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2021. 23:09

Ivan Jurić u subotu od 15 sati gostuje s Torinom kod Spezije u 12. kolu Serie A. Hrvatski stručnjak je uoči te utakmice upozorio da nema opuštanja i osvrnuo se na izostanke i povratnike u momčad.

"Spezia je jako talentirana ekipa. Imaju dva igrača koja sam trenirao u Veroni prošle sezone. Čvrsti su u obrani i imaju kvalitetu prema naprijed. Bit će to teška utakmica"; rekao je Jurić pa dodao:

"Praet neće biti na raspolaganju jer se još oporavlja od zadnje utakmice. Nije navikao igrati 90 minuta, a vidjet ćemo hoće li se naći na klupi. Kone bi mogao biti opcija."

Juriću se vraća i ključni igrač kluba Andrea Belotti kojeg nije dugo bilo zbog ozljede. Hrvatski trener će pak morati birati između njega i Antonija Sanabrije.

"Ne mislim da mogu igrati zajedno. Nemam dobar osjećaj oko toga. Belotti je često bio pod utjecajem drugog napadača. Zaza može igrati s drugim napadačem, ali Belotti i Sanabria baš i ne. Ipak ,sutra bi mogao početi i Simone Verdi, a možemo računati i na Marka Pjacu", zaključio je Jurić.

Linker
27. travanj 2024 05:48