Pablo Mari

 INSTAGRAM SCREENSHOT
‘IMAO SAM SREĆE‘

Šokantna ispovijest izbodenog nogometaša: ‘Vidio sam kako žena ispred mene umire, to sam mogao biti ja...‘

Stoper Arsenala na posudbi u Monzi je stabilno nakon što je izboden u trgovačkom centru kod Milana
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2022. 07:37

Opasan incident koji je mogao imati i daleko značajnije posljedice dogodio se u četvrtak navečer u jednom trgovačkom centru u blizini Milana. Nogometaš londonskog Arsenala na posudbi u Monzi, Pablo Mari (29) izboden je tijekom napadau kojeg je izveo 46-godišnji Talijan. On je naime, u središtu trgovačkog centra za vrijeme velike gužve iz džepa isukao nož i počeo nasumično ubadati ljude.

Marija su, zajedno s još nekolicinom ljudi helikopterom nakon nemilog događaja preveli u bolnicu, a stopera novog talijanskog prvoligaša sada čeka lakši operativni zahvat.

- Što se dogodilo? Jednostavno, imao sam sreće. Vidio sam ženu ispred mene kako umire, a to sam mogao biti ja. Vodio sam svoje dijete u kolicima, a onda sam osjetio oštru bol u leđima. Okrenuo sam se i vidio čovjeka kako ispred mene ubada osobu u vrat. Ja sam dobro, već ću u ponedjeljak biti na terenu - rekao je španjolski branič za Gazzettu dello Sport.

image

Mjesto nesreće

MASSIMO ALBERICO/IPA-AGENCY.NE/PA IMAGES/PROFIMEDIA Massimo Alberico/ipa-agency.ne/pa Images/profimedia

Španjolska Marca još je ranije saznala da je Mari u redu, da je razgovarao s izvršnim direktorom Monze, Adrianom Galianijem i s trenerom Raffaeleom Palladinom. Prije no što je išao na šivanje duboke rane na leđima bio je prestravljen, a u tim su se trenucima liječnici još uvijek borili za život 30-godišnje blagajnice koja je kasnije preminula. Galliani i Palladino kasnije su se također pojavili u bolnici...

image

Mjesto nesreće

MASSIMO ALBERICO/IPA-AGENCY.NE/IPA/PROFIMEDIA Massimo Alberico/ipa-agency.ne/ipa/profimedia

- Pablo je nevjerojatan dečko. Imao je nakon svega još snage i za našaliti se. A imao je sreće, mislim da ga je spasila njegova visina. Ubodna rana nalazi se tek malo ispod pluća. Veli da će biti na terenu u ponedjeljak. Prenio sam mu pozdrave predsjednika Berlusconija i svih iz kluba - kazao je direktor Galliani.

image

Mjesto nesreće

MASSIMO ALBERICO/IPA-AGENCY.NE/PA IMAGES/PROFIMEDIA Massimo Alberico/ipa-agency.ne/pa Images/profimedia

Nakon što je proveo noć u milanskoj bolnici, Mari je danas odradio još jedan manji operativni zahvat, a morat će i na šivanje rane na ustima koju je zadobio nakon kraće tučnjave s počiniteljem ovog incidenta u kojem je život izgubila jedna, a ranjeno je još najmanje pet osoba.

S terena bi trebao odsustvovati oko dva mjeseca.

Linker
23. travanj 2024 22:49