Nicolo Zaniolo

 ANDREAS SOLARO Afp
JEDVA DOČEKALI DA ODE

Sportski direktor Rome spustio odbjegloj zvijezdi: ‘Da su Bournemouth i Galatasaray jedini koji me žele...‘

Nicolo Zaniolo je potpisao za Galatasaray, a njegov bivši klub otvara šampanjac
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 09. veljača 2023. 07:00

Laknulo je svima u Romi. Riješili su se najvećeg problema u svlačionici i pritom odlično zaradili. Problematičnog Nicolu Zaniola transferirali su u Galatasaray za 16,5 milijuna eura, na ime bonusa još im može pripasti 13 milijuna, 20 posto idućeg transfera, a dobili su i pravo prvootkupa dvojice Galatinih dragulja, Efea Akmana i Yusufa Demira.

Doveo je Zaniolo čelnike Rome pred zid, odbio je igrati i zatražio transfer. Problem je što i nije bilo previše interesa za njega i situacija se pretvorila u pravu transfer sagu. Zaniolo je želio Milan, no klub sa San Sira bio je spreman ponuditi posudbu do kraja sezone uz otkup idućeg ljeta za iznos od 22 milijuna eura. S druge strane, Bournemouth je došao s cifrom od 30 milijuna eura koju su u Romi prihvatili, ali je Zaniolo odbio. Naknadno se predomislio, nakon što je postalo izvjesno kako od transfera u Milan neće biti ništa, ali je bilo kasno.

Laknulo je svima u Romi, a sportski direktor Tigao Pinto nakon što je zaključio transfer Zaniola u Galatasaray nije se mogao suzdržati.

- Da ja vjerujem kako sam toliko dobar nogometaš da zaslužujem ogromnu plaću i kada bih napuštao Romu, a da su Bournemouth i Galatasaray jedini klubovi koji me žele, ozbiljno bih se zapitao nije li možda u meni problem - rekao je Pinto bez dlake na jeziku.

Linker
29. travanj 2024 02:33