MARCO BERTORELLO Afp
PIŠU TALIJANSKI MEDIJI

Srbin preuzima Juventus po završetku sezone!? Dvije trenerske superzvijezde glatko su odbile ‘Bianconere‘

Već neko vrijeme traju nagađanja tko će trenirati Juventus od početka sljedeće sezone
Piše: SNObjavljeno: 11. svibanj 2021. 16:33

Dani su odbrojani za Andreu Pirla, a samo je pitanje kada će doći do njegove smjene. Talijanski mediji naveliko spominju imena trojice trenera u prvom krugu kandidata za njegovog nasljednika, a to su Siniša Mihajlović, Simone Inzaghi i Gennaro Gattuso.

Corriere dello Sport piše, a srpski mediji prenose kako je upravo Mihajlović, aktualni trener Bologne, prvi kandidat za preuzimanje užarene klupe. Navodno je uspostavljen prvi kontakt, a uskoro bi trebali uslijediti i službeni pregovori. Inzaghi trenutno trenira Lazio, a Gattuso Napoli.

Navodno je prije kontakta s Mihajlovićem Juventus kontaktirao i Zinedinea Zidanea i Massimiliana Allegrija. Zidane ne želi napustiti Real u kojem ima podršku predsjednika Florentina Pereza, dok bi Allegri pristao na povratak, ali ne pod uvjetima na kojima on inzistira.

Iza Mihajlovića, koji je započeo trenersku karijeru 2006. godine kao pomoćnik u Interu, bogato je trenersko iskustvo. Vodio je Bolognu, Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting Lisabon, te srpsku reprezentaciju.

Linker
18. svibanj 2024 16:15