FILIPPO MONTEFORTE Afp
NEOČEKIVANE VIJESTI IZ RIMA

Srpska zvijezda nadomak ‘izbacivanja‘! ‘Samo ga iz jednog razloga nisam prodao za 140 milijuna eura...‘

Srpski nogometni reprezentativac Sergej Milinković Savić mogao bi uskoro bi mogao na transfer listu
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2021. 15:29

Vijesti su to koje su lansirali talijanski mediji, a navodno je razlog nemir koji je unutar momčad izazvao ovaj 26-godišnjak čiju tržišnu vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 70 milijuna eura.

Milinković Savić upisao je 5 golova i 5 asistencija ove sezone u 17 nastupa u Serie A, ali navodno je bio jedan od igrača koji je napustio ovogodišnji božićni domjenak prije govora predsjednika Claudija Lotita, te je zbog toga kažnjen.

Nadalje, Il Messaggero navodi da Lazijev trener Maurizio Sarri smatra srpskog veznjaka arogantnim. U isto vrijeme Tuttomercatoweb piše kako su odnosi na relaciji srpski igrač - trener sve lošiji i da bi u siječnju zbog zategnutih odnosa i s predsjedniko i s trenerom mogao biti prodan.

"Nisam ga prodao za 140.000.000 evra jer sam to obećao Simoneu Inzagiju. Nije me briga za novac, želim samo poštovanje i maksimalnu posvećenost", rekao je navodno Lotito.

Interes za dovođenjem Milinković Savića pokazali su Real Madrid, Juventus i Manchester United, a igrač je pod ugovorom s Lazijem do 2025. godine.

Linker
23. travanj 2024 21:49