NDERIM KACELI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
KRIZA JE OČITA

Što se to događa s dva talijanska velikana? Više nisu favoriti ni protiv koga, navijači bijesne

Juventus i Milan upisali su poraze u domaćim utakmicama, protiv ekipa iz donjeg doma Serie A
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 30. siječanj 2023. 08:41

AC Milan je na svome San Siru poražen rezultatom 5:2 od Sassuola u Serie A, pretrpjevši četvrti poraz u pet utakmica. Razdražljivost se rasplamsavala tijekom cijele utakmice kako su frustracije rasle, s 11 pokazanih žutih kartona, sedam igračima Milana i četiri gostima.

Talijanski prvak je četvrti na ljestvici s 38 bodova, jedan ispred Lazija i Rome, Sassuolo je 16.

- Osjećam se razočarano, ali ne stižemo daleko s razočaranjem - rekao je Pioli za Sky Sport Italia.

- Nedavni nastupi pokazuju da se borimo, ovo me mora potaknuti da shvatim koje situacije treba poboljšati i s kojima se treba nositi drugačije. Naš Scudetto ove sezone osigurat će plasman u Ligu prvaka, to je cilj - zaključio je talijanski stručnjak.

Poraz od 5:2, nakon prošlotjednog od 4:0 od Lazia, natjerao je navijače da na društvenim mrežama izraze svoj bijes. Evo nekoliko tweetova obožavatelja.

Bolje nisu prošli ni navijači Juventusa, čiji su nogometaši uza sve probleme oko kluba u posljednje vrijeme, prošlo kolo talijanskog prvenstva odigrali solidnu utakmicu s konačnih 3:3 protiv Atalante. Ipak, u posljednjem susretu izgubili su od Monze 2:0, također na svojem terenu.

To je novi udarac Juveovim nadama u kvalifikacije za Ligu prvaka nakon njihove kazne od 15 bodova vezane uz transfere kluba izrečene ranije ovog mjeseca.

Linker
27. travanj 2024 07:18