'BIT ĆU OPET ONAJ PRAVI'

TALIJANI OBJAVILI VELIKU NAJAVU NADOLAZEĆE ZVIJEZDE VATRENIH 'Mogu biti na razini Hazarda i Neymara, jedan od najboljih na svijetu na ovoj poziciji!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2018. 20:44

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca trenutačno je igrač talijanske Fiorentine na posudbi iz Juventusa. U talijanskome klubu su mnogo očekivali od njega, zasad se nije iskazao, no mladi se Vatreni ne predaje iako znamo da je imao puno problema s ozljedama.

"Kada sam stigao u Juve, na toj je poziciji bio još samo Cuadrado. Mislio sam da ću se naigrati, no onda se dogodila ozljeda. Ta me nesreća unazadila, ali sada već polako ulazim u kontinuitet igara i vraća mi se samopouzdanje. Dobivam sve više sigurnosti u igri i vraćam se ondje gdje sam bio prije ozljede. Nedostaje mi utakmica, ali samo trebam igrati i bit ću onaj pravi.", izjavio je za SportWeek - sportski magazin La Gazzette dello Sport.

Screenshot (Twitter Fiorentina)

"Ja još uvijek uživam u nogometu kao dijete, veće mi je zadovoljstvo predriblati suparničkog igrača nego postići zgoditak. Naš trener Pioli ostavlja mogućnost nama napadačima da driblamo, ali samo na suprotnoj polovici. Kada se priča o najboljima na svijetu na mojoj poziciji, mogu reći da su u ovom trenutku najbolji Neymar i Hazard. No, ako uspijem izbjeći ozljede i nastavim s dobrim igrama, siguran sam da mogu biti na njihovoj razini. Namjeravam postati jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji!", zaključio je temu 23-godišnji hrvatski reprezentativac.

screenshot

Linker
21. svibanj 2024 11:23