Ivan Jurić i Nikola Vlašić

 Profimedia
‘POSEBAN ČOVJEK‘

Talijani oduševljeni Hrvatima, a posebno bivšim hajdukovcem: ‘On je sve što nam je trebalo da zaokružimo priču‘

Predsjednik talijanskog kluba pričao je o ovoljetnim pojačanjima
Piše: SNObjavljeno: 12. kolovoz 2023. 15:31

Nikola Vlašić je nakon dugih pregovora između West Hama i Torina prije dva dana i službeno postao igrač talijanskog kluba koji je za njega platio 12,8 milijuna eura, a predsjednik Torina Urbano Cairo je za talijanske medije objasnio kako je Vatreni jedan od ključnih igrača momčadi.

- U procesu smo popunjavanja rupa u slaganju prave momčadi, a Vlašić nam je trebao da zaokružimo napadački dio. Napravili smo veliko ulaganje u njega, a dobra je stvar što je njemu Torino važan i što je odbio druge ponude. Drago mi je da se on vratio u Torino. Osim što je odličan igrač, on je i poseban čovjek.

Uz Vlašića Torino je ovog ljeta otkupio i ugovor Ivana Ilića, koji je bio na posudbi iz Verone, a došao je još jedan igrač kojeg je Ivan Jurić vodio u gradu Romea i Julije. To je Adrien Tamèze. Otkupljen je i Nemanja Radonjić, a listu pojačanja zaključuje Raoul Bellanova. Ukupno je Torino potrošio nešto više od 40 milijuna eura ovog ljeta.

- Od kada je trener Jurić došao u klub na pojačanja smo potrošili oko 80 milijuna eura. Pokušavamo napraviti sve ono što smo s njim dogovorili, pokušavamo ga zadovoljiti. On je želio Tamèzea s kojim je radio u Veroni i koji mu je bio važan igrač u svlačionici pa smo ga i doveli. Bellanova je veliki potencijal, dobio je i 15 minuta u finalu Lige prvaka - rekao je Cairo.

Linker
03. svibanj 2024 16:37