Petar Stojanović je oduševio sve u Italiji

 ALLSHOTLIVE/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA Allshotlive/Actionplus/Profimedia
SVE JE ODUŠEVIO

Talijani planiraju veliki posao s dinamovcem, uzet će ga za 2 milijuna, pa na njemu zaraditi bogatstvo!?

Ove sezone odigrao je 21 od 24 utakmice, po Sofascoreu jedan je od najboljih igrača svoga kluba
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. veljača 2022. 16:33

Petar Stojanović odlično se snašao u Serie A. Slovenski reprezentativac otišao je iz Dinama prošlog ljeta, formalno, na posudbu u Empoli, koji ga po ugovoru mora automatski otkupiti, ako ostane u Serie A. A kako sad stvari stoje Empoli će biti i dogodine među elitom, s obzirom da je trenutno u relativno komotnoj situaciji, Veneziji koja drži 18. mjesto trenutno bježi 12 bodova.

Stojanović je ove sezone odigrao 21 od 24 utakmice, većinu njih od prve do zadnje minute, zabio je jedan gol, upisao asistenciju, po Sofascoreu jedan je od najboljih igrača svoga kluba s prosječnom ocjenom 6.90, dok je po oduzetim loptama (3.7 po utakmici) najbolji u čitavoj ligi! Stojanovića hvale mediji i navijači, a već tijekom siječnja pričalo se i o interesu većih i uspješnijih talijanskih klubova za desnog beka, koji je za Dinamo upisao 187 utakmica u šest sezona. Tijekom zimskog mercata pisalo se i pričalo da je oko na Stojanovića bacio Napoli, no, on je ostao u Empoliju. Zasad.

"Stojanoviću jako dobro ide u Italiji i već me nekoliko klubova zvalo za njega, raspitivali su se. Empoli je jasno rekao da u siječnju ne može nikamo, ima klauzulu automatskog otkupa ugovora od Dinama, ako Empoli ostane u ligi. A onda ćemo vidjeti što će biti", kazao je neki dan za talijanske mediji Stojanovićev agent Amir Ružnić.

Naravno, svaki mendžer hvali svog igrača i diže mu vrijednost, ali da je Stojanović vrlo zanimljiva roba i da bi na ljeto mogao Empoli zamijeniti jačim klubom, to uopće nije sporno. Dinamo bi za njega od Empolija trebao dobiti oko dva milijuna eura, a nije isključeno da ga Empoli odmah proda za višestruko viši iznos!? Slično kao što je Amir Rrahmani otišao u Veronu za dva milijuna, a onda otamo u Napoli za oko 14 milijuna eura.

Linker
18. travanj 2024 18:11