Pep Guardiola
 Lindsey Parnaby / AFP / LINDSEY PARNABY AFP
TALIJANI SE RAPISALI

TALIJANI SE RAPISALI: JUVEU JE DOSTA SARRIJA I KREĆE U LOV NA GUARDIOLU Europski velikan obećao Kataloncu mega pojačanje i to iz redova Liverpoola

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2020. 12:28

Iako dijeli prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici s Interom, navijači nisu zadovoljni onime što Juventus pruža ove sezone pod Sarrijem, a pojedini mediji na Čizmi raspisali su se o tome kako bi na klupu 'stare dame' uskoro mogao sjesti Pep Guardiola.

Tamošnje tiskovine također navode kako bi Sarrija od otkaza moglo spasiti eventualno osvajanje Lige prvaka, ali ni to nije neka velika garancija.

U klubu navodno vide Guardiolu kao idealnog nasljednika, a za takav su rasplet spremni Kataloncu spremni ispuniti sve želje. Prvi posao tako bi bilo dovođenje Virgila van Dijka iz redova Liverpoola, po mnogima najboljeg obrambenog igrača današnjice.

Iako se tako nešto trenutačno čini kao nemoguće, kao što je to nebrojno puta dokazano u nogometu, novac čini čuda stoga ne treba odbaciti takav rasplet događaja u Torinu.

Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola gestures on the touchline during the English FA Cup fourth round football match between Manchester City and Fulham at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on January 26, 2020. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
/ LINDSEY PARNABY AFP

Kako god bilo u Juventusu su navodno spremni na sve samo kako bi Pep stigao u klub, ali jedan od problema mogla bi im predstavljati i činjenica da je Katalonac za City vezan ugovorom do ljeta 2021. godine, a hoće li obećanja Juventusa oko pojačanja uroditi plodom, pokazat će vrijeme.

Linker
04. svibanj 2024 20:49