FRANCK FIFE AFP
JEDNOGLASNA ODLUKA

TALIJANI SU DONIJELI ODLUKU ŠTO ĆE SA SVOJIM NOGOMETOM U TRENUTKU KAD KORONA PROĐE! Svih 20 klubova se složilo oko najpravednijeg rješenja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2020. 18:46

Talijanski su nogometni klubovi ovoga utorka održali sastanak na kojem je bilo govora o tome hoće li se i kada sezona u njihovom prvoligaškom okruženju nastaviti. Na video-sastanku je jednoglasno odlučeno da se u nastavak - ide. Jasno, onda kada to bude moguće.

Sada je jasno da je svih 20 klubova Serie A bilo za nastavak prvenstva, iako se prethodnih tjedana dalo iščitati da su neki klubovi, poput Brescije, Sampdorije ili Torina bili protiv takve ideje. Sada se tek čeka odluka talijanske vlade o tome kada će se uopće moći krenuti s treninzima i utakmicama. Ali, jednom kada se krene, nova sezona neće počinjati prije završetka aktualne.

Plan je da se do kraja svibnja, ako je ikako moguće, prvenstvo nastavi. Italija je u općoj karanteni još barem do 3. svibnja, a već bi dan kasnije klubovi možda i mogli početi s treninzima. Naravno, sve je još u povojima, i dalje se razmišlja u "idealnim scenarijima", a postoji mogućnost nove odgode.

Linker
19. travanj 2024 19:12