Marko Livaja i Nikola Vlašić

 TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
PLAN JE JASAN

Talijanski velikan oko Vatrenog zida momčad za sljedeću sezonu? Ne žele da se ponovi slučaj drugog Hrvata

Predsjednik dobro zna što znači uložiti tako malen novac, nudi mu se široka lepeza mogućnosti.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 31. prosinac 2022. 16:04

Torino žestoko radi na tome da zadrži hrvatskog veznjaka Nikolu Vlašića u momčadi, odnosno da ga na ljeto otkupi od West Hama za 15 milijuna eura. Čelništvo torinskog kluba održalo je novi sastanak s predstavnicima West Hama, na kojem su klubu iz Londona predočili da će otkupiti Vlašića, prenosi Calciomercato.

Vlašić je ove sezone upisao 16 nastupa za talijanski klub, zabio je četiri pogotka i upisao tri asistencije. Trener Ivan Jurić ne skriva oduševljenje s Vlašićevim izvedbama, a Talijani tvrde da će se momčad za novu sezonu zidati s Vlašićem kao centralnim igračem momčadi.

image

Nikola Vlašić

MARKO TODOROV/CROPIX

Predsjednik Torina Urbano Cairo svjestan je da cijena od 15 milijuna eura donosi Torinu lepezu mogućnosti s obzirom na to da Vlašić trenutno na europskom tržištu vrijedi možda i dvostruko.

Kako piše La Stampa, u Torinu nitko ne želi da se ponovi još jedan slučaj Brekalo, koji je u Torinu bio odličan, kojeg je klub želio otkupiti, ali je on na koncu izabrao ostanak u Wolfsburgu. Kod Vlašića to ne bi trebao biti problem, jer splitski veznjak ne želi natrag u London, jer je svjestan da kod Ivana Jurića može napraviti još jedan igrački iskorak što bi donijelo i moguće ponude najjačih talijanskih klubova.

Linker
24. travanj 2024 21:02